Colibri90 Kft. | Szeged | Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/547-1217

Rólunk

A ma már négy pilléren álló vállalatcsoport alapjait Lovászi Tibor rakta le a rendszerváltás kezdetén, amikor egyéni vállalkozóként megalapította a Colibri Nagykereskedést. Mára már a gazdasági forma illetve a főtevékenységi kör az édesség nagykereskedelem is változott, átalakult illetve bővült. A Colibri 90 Kft. nagykereskedés termék kínálatába az ezredfordulóra az édesség mellett a vegyipari termékek, illatszerek, valamint a nem élelmiszer jellegű termékek is felkerültek.

Napjainkra már az alapvető élelmiszer termékcsoport széles választékával bővült kínálatunk kiskereskedelmi partnereink legnagyobb megelégedésére. A tulajdonos a dinamikus fejlődés érdekében szemináriumok, kiállítások állandó résztvevője, ahol az információgyűjtés és új kapcsolatok kiépítése mellett, figyel a piac elvárásaira és igényeire is. Ennek eredményeként a Colibri 90 Kft. fejleszteni kezdte import tevékenységét, előbb az Európai Unión belül, majd fokozatosan az Unión kívüli gyártók termékeit kezdte el forgalmazni kizárólag hazai kiskereskedelmi partnerei részére.

Belföldi partnerei a független kiskereskedelmi hálózatokhoz nem tartozó vállalkozások illetve a nagy hazai élelmiszerláncok üzletei. A Colibri 90 Kft. értékesítési csapata egy több mint 3000 négyzetméteres raktárbázisból szolgálja ki a vevői igényeit.