Colibri90 Kft. | Szeged

Kérdése van? Hívjon minket!

Telefonszám: +36-30/496-4272

Rólunk

A kezdetek:
A Colibri cégcsoportot Lovászi Tibor alapította, kitartó munkájának köszönhetően egy folyamatosan változó világban is értéket teremtett. Mára már több generációs családi vállalkozásként, közösen hiszünk abban, hogy a kezdetektől következetesen építkezve elérhetőek a kitűzött célok.

Elhivatottság:
A ma fáradhatatlan munkája a holnap eredményeit jelentik, vagyis az önmagunkra és minket körülvevő környezetünkre szánt igényesség hosszú távon kifizetődik. Mert ilyen a minőséghez való töretlen ragaszkodás.

„Ezért időt és energiát nem sajnálva igyekszünk minden egyes napból a legjobbat kihozni. Hiszünk abban, hogy ez a siker kulcsa.”

Partnereink:
Az elmúlt évtizedre visszatekintve büszkén és bátran állíthatjuk, hogy a kezdetek idejére visszanyúló kiváló partnerkapcsolataink vannak, illetve nyitottak vagyunk az új együttműködési lehetőségekre is.

Fő és állandó vevőkörünket számos kiskereskedés, különböző üzletek - élelmiszerláncok alkotják, hiszen fontosnak tartjuk termékszortimentünk folyamatos felülvizsgálatát és gyarapítását.

Termékkínálatunk:
Kiemelt választékú desszert, édesség és kávé kínálatunk mellett az alapvető élelmiszerek, bébitelek, diétás termékek, üdítők, állateledelek, papíráruk, illatszerek, háztartási- és vegyi termékek is megtalálhatóak, biztosítva a piaci igények teljes körű kiszolgálását. Amelyet fejlett gépparkkal, hűtőkocsikkal szállítunk ki partnereink részére nagy lefedettségű túraútvonalon.

Export tevékenységünk:
Nemzetközi tevékenységeinkkel is új kapukat nyitottunk cégcsoportunk számára az Európai Unió határain belül és kívül.

Befektetés a jövőbe:
Infrastruktúránk folyamatos és lépésről-lépésre épülő modernizációja mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a humán erőforrás fejlesztésre is.

Munkáltatóként / Munkavállalóként:
Alapértékeinket szem előtt tartva fejlődünk, hiszünk vállalati kultúránk közösségépítő erejében. Emellett fontos érték számunkra az őszinteség, a nyitottság, valamint a tisztességes magatartás.